Pozovi nas

Dubinsko pranje automobila - Beograd

 Proleće je već došlo, te je pravo vreme da vaš auto zasija! 🙂

Kontaktirajte nas za DUBINSKO PRANJE AUTOMOBILA u BEOGRADU:
na telefon: 0693313031

Obnovićemo sjaj vašem automobilu i vratiti mu nekadašnju blistavost. Jedinstveni smo po tome što posvećujemo pažnju svakom detalju. Vaš auto ćemo dubinski usisati, detaljno oprati, brzo osušiti i umirisati. 

Cena dubinskog pranja auta kod iznosi od 60-80 eur, a za čišćenje kožnih sedišta nas kontaktirajte. 

Dubinsko Plus pruza dubinsko pranje automobila raznih brendova kao sto je audi u ovom slucaju

Dubinsko pranje automobila uključuje nekoliko glavnih koraka:

 • Temeljno usisavanje svih delova unutrašnjosti vozila, uključujući prostirke, pod, sedišta i prtljažnik.
 • Dubinsko pranje unutrašnjosti automobila, uključujući podove, sedišta i strop.
 • Pažljivo pranje tapacirunga i plastičnih delova.
 • Čišćenje svake površine i pukotine uz pomoć finih četkica, nežnih krpa i posebno formulisanih sredstava za čišćenje.

Sredstva za dubinsko pranje automobila koja koristimo

Trudimo se da svojim klijentima pružimo najkvalitetnije dubinsko pranje auta, a to je moguće jedino ako imamo i takva sredstva – ona koja su se zaista pokazala dobrim na tržištu.

Upravo njima postižemo temeljito čišćenje auta i sjajan izgled automobila, a neka od njih su:

 1. Automobilski šampon – Nežno uklanja prljavštinu, masti i ostale nečistoće s površine automobila. Obično ima neutralnu pH vrednost da ne bi oštetio boju ili lak.
 2. Sredstva za čišćenje enterijera – Kada radimo dubinsko pranje automobila u unutrašnjem delu, tada koristimo proizvode, namenjene za čišćenje presvlaka, plastike, kože, drva i drugih materijala. Formulisana su da nežno uklone mrlje, prašinu i nečistoće, a istovremeno održavaju izgled i teksturu materijala.
 3. Hemijsko sredstvo za odmašćivanje – masti, ulja i ostalih naslaga. Ta sredstva obično sadrže snažne deterdžente ili otapala koja pomažu u uklanjanju masnoće s površine auta.

  Možda vas zanima i dubinsko pranje tepiha.

 4. Sredstvo za uklanjanje mrlja
  Od ulja, mrlja od ptica ili od smole. Ta sredstva su formulisana tako da razbiju iste i olakšaju njihovo uklanjanje s površine automobila.
 5. Sredstvo za čišćenje stakla
  Ne ostavljaju tragove, već uklanjaju mrlje i pružaju bistrinu staklenim površinama.
 6. Sredstvo za poliranje
  Kada završimo dubinsko pranje automobila, koristimo sredstvo za poliranje. Njime poboljšavamo sjaj i uklanjamo fine ogrebotine ili oštećenja na lakiranoj površini vozila.
 7. Sredstvo za zaštitu laka
  Kako bismo zaštitili lakiranu površinu od oštećenja i produžili sjaj, koristimo sredstva koja stvaraju tanki zaštitni sloj na površini automobila. Taj sloj odbija prljavštinu, vlagu i UV zrake.

covek pere sedista radi dubinsko pranje automobila

Kako Mi radimo  dubinsko pranje automobila – korak po korak 

Naš tim prvo pregleda vaše vozilo da bismo utvrdili stanje i posebne zahteve pranja. Ovo uključuje da procenimo vrste površina, nivo prljavštine, prisustva mrlja ili oštećenja, kao i posebne potreba enterijera i eksterijera vozila.

1 – Pretpranje

Pre nego što pređemo na dubinsko pranje automobila, radimo pretpranje – odnosi se na temeljito ispiranje automobila da bismo uklonili grube nečistoće (pesak, blato ili prašina). Ovo radimo mlaznicama za dubinsko pranje ili prskalicama za ispiranje, fokusirajući se na donji deo vozila i točkove.

2 – Čišćenje točkova i guma

Posebnu pažnju posvećujemo čišćenju automobilskih točkova i guma. Koristimo posebna sredstva kao i četke, kojima  uklanjamo prljavštinu, kočionu prašinu i naslage sa njihove površine. Nakon ovoga, auto izgleda znatno svežije.

3 – Pranje eksterijera

Dubinsko pranje automobila radimo automobilskim šamponom uz mekane sunđere ili ručne mlaznice. Pažljivo prolazimo kroz sve delove auta, uključujući karoseriju, vrata, prozore, branike i ostale eksterijerne površine. 

4 – Sušenje vozila

Nakon dubinskog pranja automobil pažljivo sušimo da bismo izbegli ostavljanje mrlja. Ovo obično radimo posebnim krpama od mikrovlakana ili pustimo auto da se prirodno osuši. Svaki deo detaljno brišemo da bismo osigurali suvu i sjajnu površina.

5 – Poliranje

Ako je potrebno, nakon sušenja radimo poliranje kola, radi uklanjanja finih ogrebotina, oksidacije ili matiranja laka na vozilu. Poliranje vraća sjaj i glatkoću površini vozila.

6 – Čišćenje enterijera

Nakon obrade eksterijera, prebacujemo se na dubinsko pranje enterijera auta. Podovi, tepisi, tapaciri, instrument tabla, konzola i ostale delove temeljito čistimo. U te svrhe koristimo kirbi usisivač, četke i mekane krpe, a sve radi uklanjanja prljavštine, mrlja, prašine i ostalih nečistoća.

 • Pri čišćenju enterija temeljito čistimo sedišta

Bez obzira na vrstu materijala ili stanje sedišta, primenjujemo posebne tehnike i sredstva da bismo ih temeljito očistili i osvežili. Prvo se uklanja vidljiva prljavština i mrlje korišćenjem vakumskog usisivača.

Zatim, odgovarajuće sredstvo za čišćenje sedišta, koje je prilagođeno specifičnoj vrsti materijala, kao što su tkanina, koža ili sintetika. Ta sredstva često sadrže sastojke koji mogu dubinski prodreti u materijal i ukloniti mrlje, naslage i neprijatne mirise.

dubinsko pranje kola

Nakon toga uzimamo odgovarajuće četke ili mekane krpe da bismo detaljno očistili auto sedišta. Njima tretiramo površine (naslone za glavu, bočne delove i preklopnike).

Takođe, kada radimo dubinsko ciscenje auta, vodimo računa o svim detaljima i teško dostupnim mestima.

Bez obzira imate li tkaninska, kožna ili sintetička sedišta, možete se osloniti na nas. Pružićemo vam efikasno i profesionalno dubinsko pranje auta koje će zadovoljiti vaše potrebe i očekivanja.

7 – Zaštita i osvežavanje

Na kraju, primenjujemo sredstva za zaštitu i osvežavanje. Koristimo ih da bismo zaštitili površine vozila od prljavštine, UV zraka i drugih štetnih faktora. Takođe, ona daju  prijatan miris i produžavaju osećaj svežine.

Naša firma specijalizovana za dubinsko pranje već dugi niz godina pruža ovu uslugu. 

Koliko košta dubinsko pranje automobila – cena 

Ako vas zanima koliko košta dubinsko pranje automobila cena zavisi od nekoliko faktoraOni uključuju: veličinu vozila, koliko je vozilo trenutno zaprljano, opseg dubinskog pranja (uključujući unutrašnjost, eksterijer i sedišta). 

Takođe su vam na raspolaganju i dodatne usluge, poput pranja motora ili nanošenja zaštite na površinu vozila. Kako bismo vam pružili detaljnju cenu dubinskog pranja automobila, preporučujemo vam da nas kontaktirate i pružićemo vam konkretnu ponudu. 

Pogledajte i dubinsko pranje namestaja.

Posetite nas u Beogradu i neka vaš auto zablista

Pozivamo vas da nas posetite u našem servisu za dubinsko pranje automobila u Beogradu. Prepustite svoje vozilo našem stručnom timu, jer ćemo učiniti da vaša kola zablistaju iznutra i spolja. 

Pružićemo vam individualan pristup i pažljivo proučiti stanje vašeg vozila. Bez obzira jesu li vaši tepisi zaprljani, sedišta oštećena ili enterijer izgubio sjaj.

Naša usluga rešiće sve te probleme. S posebnom pažnjom i preciznošću, očistićemo unutrašnjost vašeg vozila, uklanjajući tvrdokorne mrlje, prašinu i nečistoće.

Cenimo vaše vreme i nudimo brzu uslugu bez gubitka kvaliteta. Ako vas zanima dubinsko pranje automobila Beograd je naša lokacija. Kontaktirajte nas danas i rezervišite svoj termin. Vidimo se.

>> Dodatne informacije o dubinskom pranju auta <<

Prednosti dubinskog pranja automobila u odnosu na klasično čišćenje

Dubinsko pranje auta ima brojne prednosti u poređenju s klasičnim pranjem. Klasično  samo površinski uklanja prljavštinu i mrlje, dok profesionalno prodire dublje.

profesionalno dubinsko pranje automobila beograd

Ono podrazumeva čišćenje ne samo spoljašnje površine vozila, već i unutrašnje. 

To uključujući tepihe, presvlake i prostor između sedišta. Ovakvo dubinsko pranje auta ne samo da poboljšava izgled vašeg vozila. Ono i uklanja neugodne mirise, bakterije i alergene, čineći vaše putovanje ugodnijim i zdravijim.