Dubinsko pranje automobila - Beograd

Ako ste umorni da čistite kola od raznih grickalica, dlaka kućnih ljubimaca i drugih nečistoća, onda je vreme za dubinsko pranje automobila. Osvežavanjem njegove spoljašnjosti i unutrašnjosti, nećete pružiti samo udobnost sebi i svojim putnicima. Već i duži vek trajanja vašem vozilu

Ako ste spremni da svoj auto lišite nečistoća, neprijatnih mirisa i fleka, budite slobodni da nas kontaktirate. Obnovićemo sjaj vašem vozilu i vratiti mu nekadašnju blistavost. Radimo detaljno pranje unutrašnjosti i spoljašnjosti auta

Šta koristimo od sredstava za dubinsko pranje automobila?

Služimo se različitim sredstvima da bismo postigli temeljito čišćenje i sjajan izgled automobila. U nastavku ćemo navesti samo neka od njih:

covek pere sedista radi dubinsko pranje automobila

  • Automobilski šampon

Oni su dizajnirani da nežno uklone prljavštinu, masti i ostale nečistoće s površine automobila. Ti šamponi obično imaju neutralnu pH vrednost kako ne bi oštetili boju ili lak na vozilu.

  • Sredstva za čišćenje enterijera

Kada radimo dubinsko pranje auta u unutrašnjem delu, tada koristimo posebna sredstva. Ona su namenjena za čišćenje presvlaka, plastike, kože, drva i drugih materijala. Formulisana su da nežno uklone mrlje, prašinu i nečistoće, a istovremeno održavaju izgled i teksturu materijala.

  • Hemijsko sredstvo za odmašćivanje

Da bismo uklonili tvrdokornu masnoću, ulje i ostale naslage, koristimo hemijska sredstva za odmašćivanje. Ta sredstva obično sadrže snažne deterdžente ili otapala koja pomažu u uklanjanju masnoće s površine vozila.

Možda vas zanima i dubinsko pranje tepiha.

  • Sredstvo za uklanjanje mrlja

Za tretiranje specifičnih mrlja kao što su mrlje od ulja, mrlje od ptica ili od smole, koristimo posebna sredstva za njihovo uklanjanje. Ta sredstva su formulisana tako da razbiju iste i olakšaju njihovo uklanjanje s površine.

  • Sredstvo za čišćenje stakla

Za čišćenje staklenih površina vozila koristimo posebno sredstvo. Ona obično ne ostavljaju tragove, uklanjaju mrlje i pružaju bistrinu staklenim površinama.

  • Sredstvo za poliranje

Kada završimo dubinsko pranje automobila, koristimo sredstvo za poliranje. Njime poboljšavamo sjaj i uklanjamo fine ogrebotine ili oštećenja na lakiranoj površini vozila. Ta sredstva sadrže fine abrazivne čestice koje poliraju površinu i daju joj sjaj.

  • Sredstvo za zaštitu laka

Kako bismo zaštitili lakiranu površinu od oštećenja i produžili sjaj, koristimo sredstva za zaštitu laka. Ta sredstva stvaraju tanki zaštitni sloj na površini vozila koji odbija prljavštinu, vlagu i UV zrake.

Kako izgleda dubinsko pranje automobila korak po korak 

U nastavku ćemo vam istaći kako mi iz Dubinskog Plus radimo ovaj proces od početka do kraja. 

Korak 1# – Pregled vozila

Prvo, naš tim će pregledati vaše vozilo kako bismo utvrdili stanje i posebne zahteve pranja. Ovo uključuje procenu vrste površina, nivoa prljavštine, prisustva mrlja ili oštećenja, kao i posebnih potreba enterijera i eksterijera vozila.

Korak 2# – Pretpranje

Pre nego što pređemo na dubinsko pranje auta, predpranje je važan korak. Odnosi se na temeljito ispiranje vozila kako bi se uklonile grube nečistoće, kao što su pesak, blato ili prašina. Ovo se obično radi koristeći visokopritisne mlaznice za pranje ili prskalicu za ispiranje, fokusirajući se na donji deo vozila i točkove.

Korak 3# – Čišćenje točkova i guma

Nakon predpranja, posebna pažnja se posvećuje čišćenju točkova i guma. Koristeći sredstva za čišćenje točkova i četke, uklanja se prljavština, kočiona prašina i naslage sa površine točkova i guma. Ovo pomaže u obnovi sjaja i daje vozilu svežiji izgled.

Korak 4# – Pranje eksterijera

Nakon čišćenja točkova, pristupa se pranju eksterijera vozila. Dubinsko pranje automobila obično radimo posebnim  automobilskim šamponom uz mekane sunđere ili ručne mlaznice. Pažljivo prolazimo kroz sve delove vozila, uključujući karoseriju, vrata, prozore, branike i ostale eksterijerne površine. Ovo uklanja prljavštinu, prašinu, insekte i ostale nečistoće.

Korak 5# – Sušenje vozila

Nakon pranja, vozilo se pažljivo suši kako bi se izbeglo ostavljanje mrlja. To se obično radi upotrebom posebnih krpa od mikrovlakana ili puštanjem automobila da se prirodno osuši. Svaki deo vozila se briše kako bi se osigurala suva i sjajna površina.

Korak 6# – Poliranje

Ako je potrebno, nakon sušenja, može se izvršiti postupak poliranja. Poliranje se koristi za uklanjanje finih ogrebotina, oksidacije ili matiranja laka na vozilu. Ovo se obično radi koristeći posebno sredstvo za poliranje i mekane krpe. Poliranje vraća sjaj i glatkoću površini vozila.

Korak 7# – Čišćenje enterijera

Nakon obrade eksterijera, fokus se prebacuje na čišćenje enterijera vozila. Podovi, tepisi, tapaciri, instrument tabla, konzola i ostali delovi enterijera se temeljito čiste. Posebna sredstva za čišćenje enterijera, usisivači, četke i mekane krpe se koriste za uklanjanje prljavštine, mrlja, prašine i ostalih nečistoća.

  • Pri čišćenju enterija temeljito peremo i sedišta

Bez obzira na vrstu materijala ili stanje sedišta, primenjujemo posebne tehnike i sredstva da bismo ih temeljito očistili i osvežili. Prvo se uklanja vidljiva prljavština i mrlje korišćenjem vakumskog usisivača.

Zatim se primenjuje odgovarajuće sredstvo za čišćenje sedišta, koje je prilagođeno specifičnoj vrsti materijala, kao što su tkanina, koža ili sintetika. Ta sredstva često sadrže sastojke koji mogu dubinski prodreti u materijal i ukloniti mrlje, naslage i neprijatne mirise.

dubinsko pranje kola

Nakon toga koristimo odgovarajuće četke ili mekane krpe da bismo temeljito očistili sedišta. Njima tretiramo površine sedišta, uključujući naslone za glavu, bočne delove i preklopnike.

Takođe, kada radimo dubinsko pranje automobila, vodimo računa o svim detaljima i teško dostupnim mestima.

Redovno čišćenje i održavanje sedišta može im produžiti trajnost, pružiti ugodnije i zdravije vožnje. Takođe i smanjuje mogućnost od budućih oštećenja.

Bez obzira imate li tkaninska, kožna ili sintetička sedišta, možete se osloniti na nas. Pružićemo vam efikasno i profesionalno dubinsko pranje auta koje će zadovoljiti vaše potrebe i očekivanja.

Korak 8# – Zaštita i osvežavanje

Na kraju, mogu se primeniti sredstva za zaštitu i osvežavanje. Koriste se da bi se površine vozila zaštitile od prljavštine, UV zraka i drugih štetnih faktora. Takođe, ona daju  prijatan miris i produžavaju osećaj svežine.

Naša firma specijalizovana za dubinsko pranje već dugi niz godina pruža ovu uslugu. 

Prednosti dubinskog pranja automobila u odnosu na klasično čišćenje

profesionalno dubinsko pranje automobila beograd

Dubinsko pranje auta ima brojne prednosti u poređenju s klasičnim pranjem. Klasično  samo površinski uklanja prljavštinu i mrlje, dok profesionalno prodire dublje.

Ono podrazumeva čišćenje ne samo spoljašnje površine vozila, već i unutrašnje. 

To uključujući tepihe, presvlake i prostor između sedišta. Ovakvo dubinsko pranje auta ne samo da poboljšava izgled vašeg vozila. Ono i uklanja neugodne mirise, bakterije i alergene, čineći vaše putovanje ugodnijim i zdravijim.

Koliko košta dubinsko pranje automobila – cena 

Ako vas zanima koliko košta dubinsko pranje automobila cena zavisi od nekoliko faktoraOni uključuju: veličinu vozila, koliko je vozilo trenutno zaprljano, opseg dubinskog pranja (uključujući unutrašnjost, eksterijer i sedišta). 

Takođe su vam na raspolaganju i dodatne usluge, poput pranja motora ili nanošenja zaštite na površinu vozila. Kako bismo vam pružili detaljnju cenu dubinskog pranja automobila, preporučujemo vam da nas kontaktirate i pružićemo vam detaljnu ponudu. 

Pogledajte i dubinsko pranje namestaja.

Posetite nas u Beogradu i neka vaš auto zablista

Pozivamo vas da nas posetite u našem servisu za dubinsko pranje automobila u Beogradu. Prepustite svoje vozilo našem stručnom timu, jer ćemo učiniti da vaša kola zablistaju iznutra i spolja. 

Pružićemo vam individualan pristup i pažljivo proučiti stanje vašeg vozila. Bez obzira jesu li vaši tepisi zaprljani, sedišta oštećena ili enterijer izgubio sjaj.

Naša usluga rešiće sve te probleme. S posebnom pažnjom i preciznošću, očistićemo unutrašnjost vašeg vozila, uklanjajući tvrdokorne mrlje, prašinu i nečistoće.

Cenimo vaše vreme i nudimo brzu uslugu bez gubitka kvaliteta. Ako vas zanima dubinsko pranje automobila Beograd je naša lokacija. Kontaktirajte nas danas i rezervišite svoj termin. Vidimo se.