Pozovi nas

Dubinsko pranje cena usluga za 2024.

Ako vas zanima koliko košta dubinsko pranje cena za svaku od usluga vam je istaknuta u nastavku. Ističemo ažuriran cenovnik dubinskog pranja za ovu godinu:

NAMEŠTAJ

Dodatne informacije:

*Pre svakog pranja nameštaj se dubinski usisava Kirby uređajem, gde god je primenljivo.

*Minimalni iznos za izvršenje pojedinačnog posla klijentu zavisi od lokacije.

Od čega zavisi cena dubinskog pranja?

Da biste znali koliko košta dubinsko pranje cena se, kao prvo, utvrđuje na osnovu toga šta se pere. To znači da će biti različita cena dubinskog pranja ako je u pitanju dubinsko pranje troseda i, na primer, dubinsko pranje stolica. Dakle, prvi faktor koji utiče na cenovnik jeste stvar.

Ako vas zanima koliko bi vas koštalo dubinsko pranje cena, znajte, zavisi i od broja stvari koje želite da se operu. Dakle, cena neće biti ista ako se peru dve fotelje ili ipak četiri.

Kao treći faktor možemo izdvojiti stepen zaprljanosti. Ako je potrebno koristiti posebna i dodatna sredstva kako bismo uklonili jake i tvrdokorne fleke, to takođe može uticati na celokupan iznos.

Kao poslednji faktor ističemo hitnost situacije. Ako nas danas pozovete i želite danas i da uradimo dubinsko pranje određene stvari, takvu uslugu ćemo dodatno naplatiti u fiksnom iznosu od 3.000 dinara.

Možemo zaključiti da, kada je u pitanju dubinsko pranje cena zavisi od stvari koja se pere, njihove količine, od toga koliko su one zaprljane, kao i od hitnosti.

Ako vam je potrebno dubinsko pranje namestaja u celom domu ili možda celokupno dubinsko pranje auta, budite slobodni da nas kontaktirate. Pozovite nas i saznajte koliko bi vas tačno iznosila cena dubinskog pranja.