Dubinsko pranje namestaja - Beograd

Dubinsko pranje namestaja danas je vrlo bitno ako želite da održavate svoj dom čistim i svežim. Ovakvo čišćenje namestaja može transformisati vaš nameštaj i učiniti da izgleda kao da ste ga tek kupili. 

Kontaktirajte nas na telefon: 064/4774774 ili mejl: boriss92@live.com

Temeljito ćemo očistiti vaše krevete, ugaone garniture, dušeke, kao i sve druge elemente nameštaja od mebla, kože ili eko kože. 

Posvetićemo pažnju unutrašnjim i spoljašnjim slojevima tkanina sa svih strana. Na taj način ćemo dubinski ukloniti mrlje, nečistoće, grinje, bakterije i neprijatne mirise

Dubinski opran nameštaj – slike PRE i POSLE

Šta sve čistimo kada radimo dubinsko pranje namestaja?

Osim kreveta i kauča, naša usluga obuhvata dubinsko pranje brojnih drugih komada namestaja:

  • Stolice za trpezariju, kancelarijske i barske stolice: Uklanjamo tvrdokorne mrlje, prašinu i nečistoću, čime se postiže osveženi izgled i viši stepen higijene.
  • Fotelje: Mogu postati sklone taloženju prljavštine, znoja i mrlja. Moguće je i temeljno čišćenje tapacirunga i jastuka. Tako vraćamo svežinu i estetsku lepotu ovim komadima nameštaja.
  • Taburei: Njihovim dubinskim pranjem ćemo ih osvežiti i tako im produžiti vek trajanja. Tako ćete ih očuvati i prostoru dati lepši izgled.
  • Podne obloge, kao što su tepisi ili prostirke: Pranjem tepiha i drugih prostirki doprinećemo svom zdravlju. Pritom će i izgledati mnogo lepše.
  • Tapacirani komadi nameštaja koji mogu biti uključeni u postupak dubinskog pranja namestaja, kao što su klupe, ležajevi, stolice za ljuljanje i drugo.

Možda vas zanima i dubinsko pranje automobila.

Rezultate koje možete očekivati?

Kada radimo dubinsko pranje namestaja, mi obnavljamo, osvežavamo i produžavamo vek trajanja vaših stvari. Otklanjanjem grinja i nečistoća, Vaš nameštaj dobija potpuno novu dimenziju i pruža osećaj čistoće.

dubinsko pranje namestaja

Međutim, važno je naglasiti da postoje određeni komadi namestaja i određene fleke, najčešće stare dosta godina, koje neće moći u potpunosti da se razgrade. Stoga je jako važno biti realan u očekivanjima. Mi ćemo svakako dati sve od sebe da dubinsko pranje namestaja bude maksimalno efektno.

Kada nas angažujete, najpre ćemo proveriti da li je ovaj postupak siguran i odgovarajući za vaš nameštaj. Tako ćemo osigurati najviši kvalitet i najbolje moguće rezultate dubinskog ciscenja namestaja.

Sredstva koja koristimo za dubinsko pranje namestaja?

Pored kvalitetnih mašina, jako su bitni i preparati koji se koriste za pranje nameštaja. Neretko, tretiranjem neadekvatnim sredstvima dolazi do trajnog oštećenja nameštaja.

 • Kirby originalni usisivač

Najefikasniji i najkvalitetniji usisivač dubinsko čišćenje nameštaja. Koristi se za tretiranje duboko zaprljanih elemenata nameštaja kao i tepiha i uz pomoć jedinstvene tehnologije u stanju je da iz dubina tknina ekstrahuje i do 100% alergena i nečistoća. Uglavnom ga koristimo za krevete, te s tim u vezi vas obaveštavamo i da pružamo dubinsko pranje troseda.

 • Ekstrakciona mašina Kärcher

Kombinuje toplu vodu i specijalne originalne deterdžente kako bi očistila tkaninu.

Prskanjem čistača na površinu i zatim ekstrahovanjem prljavštine i deterdženta pomoću snažne usisne funkcije. Efikasno osvežava i dubinski čisti nameštaj.

 • Penasti deterdženti

Omogućavaju temeljito prodiranje u vlakna i efikasno uklanjanje mrlja, nečistoća i neugodnih mirisa. Ovi deterdženti su obično pH neutralni kako ne bi oštetili tkaninu.

 • Enzimski deterdženti

Posebno efikasni u uklanjanju mrlja hrane, krvi ili mleka. Enzimi razlažu proteinske ostatke, što olakšava njihovo uklanjanje prilikom čišćenja.

 • Neutralizatori mirisa

Pored standardnih sredstava za dubinsko ciscenje namestaja, koristimo i neutralizatore mirisa. Njima uklanjamo neprijatne mirise koji se zadržavaju u tkaninama. Ovi proizvodi neutrališu molekule koje izazivaju neprijatan miris duvanskog dima, životinja itd. i osvežavaju tkaninu.

Da spomenemo da koristimo isključivo originalne deterdžente preporučene od proizvodjača mašine, i su svi deterdženti bezbedni za Vas i Vaš nameštaj.

Naš kontakt mejl: boriss92@live.com

Iskustva naših klijenata

Naši klijenti su istakli da im je dubinsko pranje nameštaja pružilo samo pozitivne rezultate. Jedan od glavnih jeste taj što su se lišili upornih mrlja i nečistoća koje su se nakupile tokom vremena.

 • pored standardnog pranja ekstraktorom, gde god je primenljivo vršimo dubinsko usisavanje Kirby usisivačem koji je jedinstven na tržištu obzirom da jedini može da dubinski usisava nameštaj i na taj način ga oslobađa od grinja veoma efikasno
 • Sav nameštaj peremo sa svih strana i iz svih uglova, tako da ništa ne ostaje neoprano
 • Trudimo se da iza sebe ostavimo maksimalno čist i uredan prostor tretirajući  Vaš nameštaj savesno i pažljivo
 • Koristimo isključivo Nemačku karcher kozmetiku koja je od istog proizvođača od kog dolazi i mašina
 • Uvek se trudimo da ispoštujemo međusobni dogovor i poštujemo Vaše vreme i novac

Nakon samog procesa, nameštaj je svežiji, čistiji i blistaviji. Uzimajući sve u obzir, kada je u pitanju dubinsko pranje namestaja iskustva su najvećim delom vrlo pozitivna. Osetićete pravi komfor svog nameštaja kada ponovo sednete u njega ili kada ga budete koristili.

Koliko košta dubinsko pranje nameštaja – Cena 

Kada je u pitanju dubinsko pranje namestaja cena može varirati u zavisnosti od nekoliko faktora, uključujući veličinu komada nameštaja, vrstu tkanine, stepen zaprljanosti, kao i rok hitnosti. Cena za dubinsko pranje nameštaja kreće se već od 250 dinara po elementu.

Važno je napomenuti da ovo nije konačna cena dubinskog pranja namestaja, već najniža cena po elementu. Ukoliko vam je potrebno dubinsko pranje ugaone garniture ili većeg kreveta, cena će razumljivo biti viša u odnosu na manje komade poput stolica ili taburea. Bitno je imati u vidu da je minimalni iznos radova za izlazak na teren 2500 dinara radi isplativosti dolaska.

Takođe, ako je nameštaj veoma zaprljan ili zahteva poseban dodatni postupak za dubinsko pranje namestaja cena se može razlikovati. Važno je uzeti u obzir da je cena samo jedan faktor pri izboru servisa za dubinsko pranje i da nije bitno samo tražiti najnižu cenu, već balans cene i kvaliteta.

Kvalitet usluge, iskustvo i zadovoljstvo klijenata su stavke koje takođe predlažemo da uzmete u obzir pri izboru. 

Popusti za dubinsko pranje namestaja – na svako 5 pranje!

Ukoliko se javljate redovno i održavate svoj nameštaj, kao zahvalnost za vaše poverenje i redovno korišćenje naših usluga, pružamo posebnu pogodnost.

Redovnim javljanjem i korišćenjem usluga, dobićete  značajan popust na naše usluge dubinskog pranja namestaja. Ova ponuda važi za sve naše verne klijente koji koriste redovne usluge održavanja nameštaja.

Kako funkcioniše?

Prvo i drugo pranje u toku kalendarske godine je po standardnim, već sniženim cenama. Na treće i četvrto pranje ostvarujete popust od 10% na ukupnu vrednost a na peto i svako sledeće pranje, dajemo popust od 20%.

Da li vam je potrebno dubinsko pranje duseka?

Dodatni razlozi zašto da se odlučite za nas? 

Kao što smo naveli, još nekoliko faktora koji su uticali na naše klijente da se odluče baš za nas. 

 • Stručnost i iskustvo: Obučeni smo da se brinemo o svim vrstama tkanina i materijala.  Sledimo najnovije tehnike i postupke da bismo postigli najbolje rezultate.
 • Kvalitetna oprema i sredstva za dubinsko pranje namestaja: Pažljivo ih biramo da bismo pružili efikasno uklanjanje mrlja, nečistoća i neprijatnih mirisa, istovremeno čuvajući tkaninu nameštaja.
 • Prilagođavamo uslugu prema vašim potrebama: Shvatamo da svakom komadu nameštaja treba da prustupimo drugačije, zbog toga svakom projektu pristupamo individualno i prilagođavamo našu uslugu kako bismo zadovoljili vaše specifične potrebe.
 • Poštujemo Vaše vreme: Trudimo se da na svaki dogovoreni posao dođemo savesno i na vreme, čisti, uredni, sa poštovanjem i uvažavanjem
 • Povoljne cene dubinskog pranja namestaja: Trudimo se da naše usluge budu što pristupačnije. a da pritom kvalitet bude na najvišem nivou. Smatramo da kvalitetno čišćenje ne mora biti preskupo.
 • Individualni pristup: Svesni smo da je svaki komad nameštaja različit, kao i svako od nas te se trudimo da se prilagodimo i Vama i Vašim potrebama