Dubinsko pranje troseda u Beogradu

Pružamo profesionalno dubinsko pranje troseda po ceni od 2.000 dinara. Koristimo najmoderniju opremu i sredstva za čišćenje kako bi vaš trosed izgledao kao nov. 🙂

Kontaktirajte nas na: 064/4774774 ili mejl: boriss92@live.com

Učinićemo vaš trosed ponovo čistim, mekanim i mirišljavim 🌸

Prvo šta uradimo pre pranja troseda…

Pre nego što pređemo na pranje troseda, adekvatno ga pripremimo – uklanjamo sve vidljive ostatke prljavštine i mrlje sa njega. Konkretno, to znači usisavanje krupnih čestica prašine, mrva hrane ili bilo kakvih drugih materijala koji se mogu lako ukloniti usisivačem ili četkom. Ovaj korak nam znatno olakšava dalji proces čišćenja…

Pored troseda, radimo i sveobuhvatno dubinsko pranje namestaja

Evo i kako vršimo dubinsko pranje troseda

Dubinsko pranje troseda obuhvata temeljno čišćenje tkanine ili kože troseda uz pomoć specijalnih sredstava i tehnika čišćenja.

Tim iz DubinskoPlus radi dubinsko pranje troseda specijalnom mašinom

Proces uključuje primenu deterdženta ili posebno formulisana sredstva za čišćenje kožnog troseda ili tkanine, kao i upotrebu odgovarajućih mašina za dubinsko pranje troseda. One pružaju odgovarajući pritisak, temperaturu i usisnu snagu kako bismo osigurali detaljno čišćenje troseda bez oštećenja tkanine ili kože.

Korišćenjem ove mašine u kombinaciji sa pravilnom upotrebom sredstava za čišćenje u mogućnosti smo da našim klijentima pružimo vrlo kvalitetnu uslugu dubinskog pranja troseda.

Sredstva koja koristimo

Naš asortiman uključuje specijalne deterdžente za tkanine poput mikrovlakana, pamuka, svile ili sintetičkih materijala, koji su formulisani da nežno uklone mrlje i nečistoće, istovremeno čuvajući teksturu i boju tkanine.

Takođe, koristimo i sredstva za dezinfekciju koja su efikasna u eliminisanju bakterija i alergena, čime se osigurava higijena troseda. Pored toga, za kožne trosede koristimo posebne čistače koji su blagi prema koži, ali efikasni u uklanjanju prljavštine i ostataka kožnog ulja. 

Vaša najčešća pitanja:

Kako se suši trosed i koliko dugo?

Nakon pranja troseda kod kuće on se suši prirodnim putem uz pomoć ventilacije i sušenja na vazduhu. Ovaj proces može potrajati od nekoliko sati do nekoliko dana, u zavisnosti od vlažnosti vazduha i tipa tkanine ili kože troseda.

A ukoliko se odlučite za profesionalno dubinsko pranje troseda, proces sušenja je brži uz naše mašine.

Koliko puta na godišnjem nivou treba čistiti trosed?

Preporučujemo dubinsko pranje barem jednom godišnje, posebno u domovima sa kućnim ljubimcima ili malom decom gde je trosed često izložen nečistoći i mrljama. Redovno čišćenje troseda produžuje njegov vek trajanja i pomaže u održavanju higijene i svežine prostora.

Kako održavati trosed koji je opran?

Nakon što je trosed dubinski očišćen, važno je održavati ga redovnim usisavanjem i čišćenjem površine kako bi se sprečilo nakupljanje prljavštine i mrlja. Preporučujemo redovno čišćenje troseda kako bi se produžio njegov vek trajanja i očuvala svežina tkanine ili kože.

 

Koliko košta pranje troseda?

Kada je u pitanju dubinsko pranje troseda cena kod nas iznosi 2.000 dinara. 

Ukoliko vam je potrebno dubinsko pranje troseda Beograd je naša lokacija. Zakažite ciscenje svog troseda i uverite se u kvalitet naše usluge. 🙂